top of page

Vernieuwende totaaloplossingen

Transparante bedrijfsvoering

Wensen vertalen naar werkelijkheid

20200608_142925.jpg

Van de Pol Voertuigtechniek uit Maurik, dicht bij Tiel, is uw partner in de oplevering van inbouwunits voor rioolreiniging. Onze inbouwunits zijn eenvoudig in te bouwen in diverse bestelauto’s. Hierdoor reinigt u probleemloos riolen op verschillende plekken, bijvoorbeeld in parkeergarages en kelders.

Inbouwunits

Inbouwunits om riolen snel en efficiënt te ontstoppen en reinigen

Vraag meer informatie bij ons aan

Inbouwunits zijn aan te raden als u op snelle en efficiënte wijze riolen op diverse plaatsen wilt reinigen. U bent dankzij de inbouwunit in uw bestelbus namelijk zeer flexibel en kunt ook op lastig bereikbare plekken komen. Bij Van de Pol staan we bovendien altijd klaar met persoonlijke service. Door in contact met u te staan, vertalen we uw wensen en eisen naar een inbouwunit die hier aan voldoet. U profiteert dan ook van een duurzaam product dat prettig in gebruik is en zorgt voor effectieve resultaten.

Als expert in rioolreinigingsmachines en veegmachines bent u bij ons ook op de goede plek voor inbouwunits, hogedrukrioolslangen, spuitkoppen en vacuüm zuigunits. Wij garanderen u hoogwaardige kwaliteit, zekerheid en budgetbewaking. Heeft u interesse in onze producten of diensten? We staan graag in contact met u. Bel naar 088-8372800 of vul het contactformulier in en we beantwoorden uw vragen en geven persoonlijk advies. Volg ons ook op onze socialmediakanalen zodat u op de hoogte blijft van acties en nieuws.

bottom of page