top of page

Service

Door de jaren heen heeft VDP zich bewezen als trouwe partner wanneer het gaat om service.

 

Door ons persoonlijk contact kunnen we u en uw wensen beter verstaan en vertalen naar het juiste product. Ook bieden we extra diensten zoals schadeherstel aan uw producten en onderhoud van uw producten.

customer-self-service.jpg
Schalken_2019_014-1024x683.jpg

Schadeherstel

Met de snelheid van tegenwoordig is er zo schade gereden aan uw producten. VDP is door de jaren heen een expert geworden in het herstellen van de schade aan uw rioolreinigingsvoertuigen en veegmachines. 

 

Hierdoor kunt u altijd bij VDP terecht, we weten precies hoe we er mee om moeten gaan en zorgen ervoor dat uw product er weer al nieuw uit ziet. 

Magazijn

VDP heeft zijn eigen magazijn, waar de meeste gangbare onderdelen standaard op voorraad liggen. hierdoor zijn wij in staat uw probleem zeer snel op te lossen. Door op deze manier te werken zijn wij in staat u zeer snel weer op weg te helpen. 

G_Magazijn_benodigdheden_24533.jpg
24-7-logo-1.jpg

24 uur per dag, 7 dagen in de week service

Met onze professionele service wagen kunnen wij reparaties en storingen verhelpen op iedere locatie, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

In geval van pech en/of storing kunt u het algemene telefoon nummer bellen van VDP: 088-8372800.

 

Buiten de openingstijden van VDP krijgt u van het antwoordapparaat het storingsnummer en als u dat belt krijgt u een van onze technisch specialisten aan de telefoon. Hij kan u telefonisch ondersteuning en advies bieden en indien nodig komt een van onze specialisten naar u toe om u te helpen.

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
bottom of page