top of page

Over VDP

Familiebedrijf Van de Pol Voertuigtechniek BV is uw partner met een compleet programma en vernieuwende totaaloplossingen van rioolreinigingsvoertuigen en veegmachines. Wij luisteren daadwerkelijk naar onze klanten, durven kritische vragen te stellen, adviseren deskundig en graag. Wij weten specifieke wensen te vertalen naar werkelijkheid. Antwoord op elke vraag.

Bij de engineering en opbouw van deze machines spelen een gegarandeerde kwaliteit, zekerheid en bewaking van het budget een belangrijke rol. Voor uw continuïteit bieden wij service en doen dit merkonafhankelijk.

Ook verzorgen wij diverse keuringen van voertuigen (waaronder SIR). 

Van de Pol Voertuigtechniek BV werkt graag aan de modernste machinevoertuigen welke ingezet worden bij een efficiënt en effectief beheer van de openbare ruimte. We opereren daarbij in een markt waarin milieu, gezondheid én veiligheid samenkomen en een rol van betekenis spelen. Wij luisteren daadwerkelijk naar onze klanten, adviseren graag en weten specifieke wensen te vertalen naar werkelijkheid.

Van de Pol voertuigtechniek is er als expert voor elke gemeente en elke dienstverlenende aannemer.

Wij hechten waarde aan onze klanten, en realiseren dat uw succes tevens ons succes is!

20200608_142925.jpg
Schermafbeelding-2018-02-21-om-13.13.00.

Missie

Van de Pol Voertuigtechniek BV profileert zich graag als partner met een compleet programma en totaaloplossingen met rioolreinigingvoertuigen en veegmachines. Antwoord op elke vraag.

Dit doen we met een gezonde en transparante bedrijfsvoering. De organisatie is slagvaardig, betrouwbaar, flexibel en technisch sterk. Wij zijn pro-actief als het gaat om het delen van kennis met en adviseren van opdrachtgevers. Wij werken als partners op faire wijze samen met onze klanten en leveranciers. Succes voor beide partijen is onze doelstelling. Wij stimuleren een ondernemingsstijl vol openheid en vertrouwen. Zo werken we met verantwoordelijkheidsgevoel en tegelijkertijd doelgericht aan de toekomst.

Visie

Bij de opbouw van de machines spelen een gegarandeerde kwaliteit, zekerheid en bewaking van het budget een belangrijke rol. Onze klanten willen immers de  openbare ruimte bedienen en optimaal beschikbaar zijn voor bewoners, klanten en bedrijfsleven. Van de Pol voertuigtechniek is er als expert voor elke gemeente en elke dienstverlenende aannemer. En met een vestiging in Tiel en door kennis, kunde en enthousiaste ervaren vakmensen dragen wij bij aan een gewenst niveau van de openbare ruimte en bescherming van het milieu.

visie-missie-2000x1200.jpg
bottom of page