top of page

Veegmachines / wegdekreinigers

Met een veegmachine of wegdekreiniger zorgt u voor een nette en veilige omgeving. Van de Pol Voertuigtechniek in Maurik, dicht bij Tiel, heeft een ruim aanbod aan veegmachines en wegdekreinigers. Onder ons aanbod vallen onder andere de merken Stock, M-U-T en VDP. Bovendien maken wij uw veegmachine en wegdekreiniger helemaal naar uw wens maken.

Een wegdekreiniger die aansluit op uw wensen en eisen

De wegdekreinigers in ons aanbod hebben allen hun eigen specificaties. Zo is een wegdekreiniger van M-U-T verkrijgbaar in compacte, kleinere formaten en in een groter formaat. Daarnaast zijn er diverse accessoires leverbaar bij deze machine, waaronder hogedruksproeiers en verwisselbare bezems. De Stock wegdekreiniger daarentegen is voorzien van een borstel-snelheidsregeling en zijborstels met een verstelbare, zijwaartse positionering en rotatie. Hierdoor veegt u ook efficiënt op lastige oppervlakten. Ook onze eigen VDP wegdekreinigers hebben eigen specificaties en zijn bovendien naar wens te maken.

Schakel uw specialist in rioolreinigingsvoertuigen en veegmachines in

Van de Pol Voertuigtechniek is dé specialist in rioolreinigingsvoertuigen, veegmachines, vacuüm zuigunits, hogedrukrioolslangen en inbouwunits. Door hoogwaardige kwaliteit, zekerheid én uw budget te bewaken, zorgen we altijd voor de perfecte totaaloplossing. Heeft u interesse in onze producten of diensten? Bel naar 088-8372800, vul het contactformulier in of bereik ons via een van onze socialmediakanalen. We staan graag voor u klaar.

bottom of page