top of page

Hogedruk riool ontstoppingsmachines

U bent bij Van de Pol Voertuigtechniek in Maurik, vlak bij Tiel, op de juiste plek als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige ontstoppingsmachine voor rioolreiniging. U vindt bij ons zowel ingebouwde machines als HD-trailers. Ontdek het ruime aanbod en vraag, indien gewenst, meer informatie aan over de rioolontstoppermachine, hogedrukslang, spuitkop of een ander product dat uw interesse heeft.

Een ontstoppingsmachine voor diverse reinigingstoepassingen

De ontstoppingsmachines in ons aanbod zijn geschikt voor het reinigen van riolen, maar ook voor het ontstoppen en schoonmaken van buizen en drainages. De Cobra rioolontstoppermachine bijvoorbeeld is een compacte en krachtige ontstoppingsmachine met radiografische afstandsbediening, die ideaal is voor plekken waar grotere machines niet bij kunnen. De machine is bovendien goed te gebruiken voor oppervlaktereiniging. Ook onze Vortex CombiUnit is een krachtige gecombineerde ontstoppingsmachine, die een laag eigen gewicht heeft en volledig vervaardigd is uit rvs. Deze rioolontstoppermachine is een ideale keuze voor montage op een aanhanger of een pick-up bus zoals de Mercedes Benz Vito en de Opel Vivaro. Of gaat u liever voor een hogedrukrioolslang of losse spuitkoppen in plaats van een complete rioolontstoppermachine? Ook deze producten vindt u in ons assortiment. De keuze is aan u.

Schakel de hulp in van een expert

Als expert in rioolreinigingsmachines hebben we als doel om u de beste totaaloplossing te bieden. Dat doen we door goed naar u te luisteren én hoogwaardige kwaliteit, zekerheid en budgetbewaking te garanderen. Schakel ons in door te bellen naar 088-8372800 of het contactformulier in te vullen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van nieuws en acties.

bottom of page