top of page

Cobra

De Cobra is een compacte, krachtige hogedrukrioolreiniger ontworpen voor het professioneel reinigen van riolen en oppervlaktereiniging. Het is een ideale machine voor onder andere de rioolreiniger, loodgieter, installateur en de GWW-aannemer. De Cobra hogedrukrioolreiniger is ideaal voor plaatsen waar grotere machines niet bij kunnen komen.

Specificaties van de Cobra hogedrukrioolreiniger

De Cobra hogedrukrioolreiniger kan door alle voertuigen met een trekhaak vervoerd worden. Omdat deze minder weegt dan 750 kilo, is het rijden zonder aanhangerrijbewijs toegestaan. Deze aanhanger heeft een watertank met een inhoud van 400 liter, een krachtige benzinemotor, een hoogwaardige HD-pomp, een rvs-hogedrukhaspel en een rvs-vulhaspel. Deze combinatie is voor iedereen goed te gebruiken, ook omdat radiografische afstandsbediening een optie is bij deze ontstoppingsmachine. Dit alles bij elkaar maakt deze HD-aanhanger de beste keuze.

Toepassingen

  • Het reinigen van riolen

  • Het reinigen van drainages

  • Het reinigen van buizen

  • Oppervlaktereiniging

Vraag om meer informatie

Slagvaardig, flexibel, betrouwbaar en technisch sterk; dat zijn de eigenschappen waar Van de Pol Voertuigtechniek uit Maurik, dicht bij Tiel, voor staat. Het is onze missie om voor beide partijen succes te behalen. Met de Cobra hogedrukrioolreiniger lukt het u in ieder geval om succesvol op effectieve en efficiënte wijze riolen te reinigen. Heeft u vragen over dit product of onze diensten? Bel naar 088-8372800, vul onderstaand contactformulier in of bereik ons via een van onze socialmediakanalen. Ontdek ook onze andere producten, zoals onze StarJet rioolreinigingsmachine en onze hogedrukslangen.

Extra informatie aanvragen

Bedankt voor uw aanvraag, Wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen

Anchor 1
bottom of page