top of page

Met een hogedrukrioolslang kunt u eenvoudig riolen ontstoppen en schoonmaken. Bij Van de Pol Voertuigtechniek uit Maurik, nabij Tiel, kunt u rekenen op een hogedrukrioolslang van uitstekende kwaliteit, waarmee u efficiënt en effectief uw werk uitvoert. Uw wensen en eisen vertalen wij naar werkelijkheid.

Hogedrukslangen 1/2"

Deze lichtgewicht hogedrukrioolslang heeft één gevlochten staalinlage. De reinigingsslang is zeer soepel, flexibel en uiterst slijtvast. Verdere specificaties zijn:

  • Doorlaat NW 13 - 1/2", werkdruk 360 bar, barstdruk 900 bar

  • Compleet met 1/2 wartelkoppeling (haspelzijde) en afgedraaide perskoppeling (spuitkopzijde)

  • Uitwendig synthetisch, zeer slijtvast rubber, dat bestendig is tegen alle weersomstandigheden, olie en ozon

  • Hogedrukrioolslang voldoet aan ISO-7751-norm

  • Leverbaar in lengtes van 60 meter, 80 meter, 100 meter en 120 meter

NW5 Rioolslangen (pinkslangen)

​Deze pinkslangen hebben een diameter van tien millimeter en zijn uitgevoerd met 1/8" buitendraad, welke voorzien zijn van een spuitkop. De andere zijde is een 1/4" wartel. Pinkslangen met lengtes van 15 meter en 20 meter zijn standaard beschikbaar. Alle afwijkende lengtes tot maximaal 100 meter zijn op aanvraag beschikbaar.

Schakel ons in voor meer informatie

Als u op zoek bent naar een hogedrukrioolslang, schakelt u Van de Pol Voertuigtechniek in. U kunt bij ons niet alleen terecht voor reinigingsslangen, maar ook voor complete rioolreinigingsmachines als onze StarJet en Cobra. Heeft u vragen over onze producten of wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op via 088-8372800, onderstaand contactformulier of onze socialmediakanalen. We staan u graag te woord.

Bedankt voor uw aanvraag, Wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen

Anchor 1
bottom of page